Menu

Fijne Feestdagen!

Gelukkig Nieuwjaar!

De coronapandemie zorgde voor het tweede opeenvolgende jaar weer voor uitstel van de openstelling van ons Huis Wilma hospice in Mook. Al onze medewerkers blijven achter de schermen samen hard werken om toch vooral een veilige start in het voorjaar van 2022 te realiseren en om de zorg voor onze gasten te kunnen borgen, een goede en veilige zorg, waar gasten recht op hebben. Wij zien van dichtbij hoe groot ieders inzet en betrokkenheid tot nu is.

We zijn nog niet verlost van de coronapandemie. De feestdagen zullen weer in aangepaste vorm plaatsvinden. Daarom sturen wij in deze decembermaand aan iedereen een oprechte en warme, persoonlijke kerstwens, om onze toekomstige gasten een hart onder de riem te steken, want hoe dan ook, in 2022 in het voorjaar zullen wij de opening gaan realiseren en kunnen wij ons met hart en ziel gaan inzetten voor goede en veilige zorg onder alle omstandigheden!

Nu, zo aan het einde van een jaar, en 2021 is best heel lastig geweest, denken wij altijd even aan elkaar. Daarom bij deze:

Wij wensen iedereen liefde, geluk, vriendschap en gezondheid toe. En vooral hele fijne kerstdagen met elkaar en heel veel lichtpuntjes in het nieuwe jaar: gelukkig nieuwjaar!

Namens alle medewerkers van Hospice Huis Wilma Mook

Hospice huis Wilma
Cuijksesteeg 2
6585 BZ
Mook
KvK
64763560
RSNI
855826149
AGB
73737324
© Stichting huis Wilma -
Privacy, cookies en copyright
download