Menu

Gasten

Palliatieve zorg in een huislijke omgeving

De meeste mensen blijven tot het eind van hun leven het liefst in hun eigen omgeving: gewoon thuis. Maar soms gaat dat niet meer, om welke reden dan ook. Hier biedt hospice Huis Wilma uitkomst. Wij bieden palliatief terminale zorg aan degene die dit nodig heeft. Zorg die erop gericht is om de laatste fase een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven mee te geven. Dit in een warme, huiselijke sfeer waar ook de naasten en/of familie zich welkom voelen.

Huis Wilma beschikt over 10 identieke appartementen van ca. 50 m2 waar de gasten in kunnen verblijven. De appartementen hebben een eigen wc, ruime badkamer, woonkamer en slaapkamer en een ruim buitenterras. Ze zijn volledig ingericht en bieden de mogelijkheid dat, indien noodzakelijk, de familie kan blijven overnachten. Verder beschikt huis Wilma over een familieruimte en in de tuin is een stilteruimte gerealiseerd.

"Wij hebben hier echt nog heel fijn samen kunnen zijn en kunnen leven"

2 januari 2023

Opname

Wanneer u voor opname in aanmerking wilt komen, kunt u zich op de site aanmelden. Maar dat kan uw arts of (wijk-)verpleegkundige ook voor u doen.


U komt in aanmerking voor opname als u een levensverwachting heeft van minder dan drie maanden. Voor opname willen wij een zo compleet mogelijk beeld van uw situatie krijgen. De volgende aspecten spelen daarbij een rol:

  • Wat is uw ziektebeeld en levensverwachting?
  • Hoe is uw situatie nu en zijn er problemen?
  • Waar verblijft u op dit moment; thuis, in het ziekenhuis of in een andere zorginstelling?
  • Waar woont u en waar wonen uw familieleden?
  • Hoe gaat het met uw mantelzorgers?

"Vanaf het eerste moment voelde ik me thuis hier,
zo huiselijk en zo liefdevol"

31 augustus 2022
Hospice huis Wilma
Cuijksesteeg 2
6585 BZ
Mook
KvK
64763560
RSNI
855826149
AGB
73737324
© Stichting huis Wilma -
Privacy, cookies en copyright
download