Menu

Kosten

Wat wordt wel en niet vergoed

Huis Wilma heeft nog niet met alle verzekering maatschappijen een overeenkomst. Huis Wilma wordt daarom door een aantal verzekeringen aangemerkt als “aanbieder van ongecontracteerde zorg”.

Dat betekent voor u dat de vergoeding die u van de verzekering krijgt kan verschillen met het bedrag dat wij rekenen. Dit is afhankelijk van uw polis en de voorwaarden. Check voor aanmelding bij huis Wilma uw verzekeringspolis en neem contact op met uw verzekering om achteraf onaangename financiële verrassingen te voorkomen.

Belangrijk bij het contact met uw verzekering is dat Huis Wilma is aangesloten bij het Netwerk Palliatieve Zorg Noord Limburg en een Prezo keurmerk hospicezorg heeft. Huis Wilma is daarmee een toegelaten hospice. Huis Wilma levert palliatief terminale zorg volgens het gangbare tarief voor verpleging en verzorging (zie hieronder).
Daarnaast rekent Huis Wilma een eigen bijdrage hospicezorg per dag voor maaltijden, energie, het gebouw, etc. (zie hieronder). Afhankelijk van uw verzekering kan het zijn dat die eigen bijdrage geheel, gedeeltelijk of helemaal niet vergoed wordt.

Kostenoverzicht opname

Alle bedragen zijn inclusief BTW

Tarief opname per dag:

€ 388,46

Eigen bijdrage hospicezorg per dag:

€ 40,00

Aanvullende faciliteiten en de kosten

Overnachting familielid of naaste:

€ 5,00

Ontbijt voor familielid of naaste:

€ 4,24

Lunch voor familielid of naaste:

€ 4,24

Avondmaaltijd voor familielid of naaste:

€ 9,68

Er is een betaalde koffie- en theeautomaat voor bezoekers beschikbaar.

Hospice huis Wilma
Cuijksesteeg 2
6585 BZ
Mook
KvK
64763560
RSNI
855826149
AGB
73737324
© Stichting huis Wilma -
Privacy, cookies en copyright
download