Menu

Vrijwilligers gezocht

Voor zorgtaken en welzijn

Op een prachtige locatie aan de maas in Mook ligt het hospice Huis Wilma. Hier wordt hospicezorg geboden in een sfeervol huis voor maximaal 10 gasten. Artsen, verpleegkundigen/verzorgenden en vrijwilligers maken het dagelijks leven voor elke gast zo fijn mogelijk.
Wij zoeken uitbreiding van vrijwilligers voor zorg en welzijn voor de 2e fase van de ingebruikname, die ons team komen versterken. Ben je gastvrij, vriendelijk, zorgzaam, heb je aandacht voor de ander, en kan je je aanpassen aan veranderende omstandigheden?

Werkzaamheden:

Voor zowel zorg als welzijn zoeken wij vrijwilligers.

-Zorgtaken

Afhankelijk van de situatie van de gast kijk je samen met de zorgprofessional wat je taken zijn die je zelfstandig of gezamenlijk met de zorg kunt uitvoeren tijdens de dagelijkse lichamelijke zorg.

-Welzijntaken

Samen met de zorgprofessional kijk je welke bijdrage je kunt leveren aan het welzijn van onze gasten. Dit kan zijn wandelen in de tuin, ondersteunen bij het eten of inkopen doen, waken in de laatste fase van het leven. Zo zijn er vast nog veel meer taken die je als vrijwilliger kunt inzetten. Jullie inbreng en ideeën zijn hierin van harte welkom.

We zoeken vrijwilligers die

  • In willende situaties kan inschatten of nabijheid gewenst is.
  • Daarnaast affiniteit heeft met het proces van sterven.
  • bereid is om de eigen deskundigheid te vergroten door scholing op het gebied van palliatieve zorg.

Je verricht geen medische en/of verpleegkundige handelingen.

Werktijden

Ochtenddienst08.00 - 12.30 uur
Middagdienst12.15 - 17.00 uur
Avonddienst17.00 - 22.00 uur
Slaapwacht22.00 - 08.00 uur

Wat bieden wij?

We zijn een beginnend Hospice en zoeken mensen die mee willen bouwen aan een prettige omgeving, waar het mogelijk is om van betekenis te zijn voor de gasten en hun naasten. Belangrijke voorwaarde in het team is aandacht en belangstelling naar elkaar toe.

Contract

Je krijgt een vrijwilligersovereenkomst. Hierin zijn je rechten en plichten beschreven. Als je in het hospice komt werken, verwachten we dat je er minimaal één jaar werkzaam blijft en bij vertrek een opzegtermijn van minimaal één maand in acht neemt.

Verzekering

Voor alle vrijwilligers is een collectieve aansprakelijkheidsverzekering en ongevallenverzekering afgesloten.

Contact

Indien je interesse hebt dan maken we een afspraak om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken. Voor vragen kan je contact opnemen met de teamleider vrijwilligers via het e-mail adres: tlvrijwilligers@huiswilma.nl.

Hospice huis Wilma
Cuijksesteeg 2
6585 BZ
Mook
KvK
64763560
RSNI
855826149
AGB
73737324
© Stichting huis Wilma -
Privacy, cookies en copyright
download